Winkelmand

Wat moet ik doen wanneer ik een probleem ondervind bij het inloggen op mijn account?

Indien u problemen ondervindt bij het inloggen op uw account kunt u uw wachtwoord resetten. Na het resetten van uw wachtwoord ontvangt u binnen enkele minuten een nieuw wachtwoord in uw mailbox. Is het probleem hiermee niet opgelost? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen